TopRepair is een modern en professioneel opererend autoschade-herstel-bedrijf gevestigd in Ridderkerk. Centraal gelegen zijn wij uitstekend in staat de regio Rotterdam te bestrijken als het gaat om snel en vakkundig schadeherstelwerk.

Wij onderscheiden ons van andere herstellers door onze hoge graad van dienstverlening, klant-gerichtheid en hoge kwaliteitsniveau. Wij nemen graag al uw reparatie-zorgen uit handen, tenslotte is de schade aan uw auto al verve-lend genoeg.

Onze dienstverlening richt zich niet alleen op het repareren van de schade, maar gaat nog verder. TopRepair is in staat in bijna alle gevallen de berijder meteen te voorzien van passend vervangend vervoer. Dit geldt voor zowel geel- als grijs kenteken.

Verder kunnen de vakbekwame medewerkers van TopRepair u assisteren bij het invullen van uw schadeformulier en u adviseren bij de noodzakelijke administratieve afhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Vanzelfsprekend is TopRepair aangesloten bij de branche-organisatie FOCWA, waardoor u er van verzekerd bent dat uw auto na reparatie weer precies voldoet aan alle vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

TopRepair is in het bezit van een zogenaamde oprijwagen. dus ook het ophalen en weer terugbezorgen van uw auto kan door ons soepel worden geregeld.